Aluminium jaloezieën - Merk Binnenzonwering

Gratis opmetenmonteren

Ga naar de inhoud

Aluminium jaloezieën

De hoogwaardige aluminium jaloezieën van Verano® bieden een optimale bescherming tegen zon en warmte. Aluminium zorgt voor een effectieve weerkaatsing van zonlicht. Bij gesloten jaloezieën weerkaatst het aluminium de zon en warmte naar buiten. Daardoor blijft het in uw woning heerlijk koel en donker. Zo geniet u van een aangename temperatuur. Nog een pluspunt is dat aluminium jaloezieën veerkrachtig zijn en makkelijk te reinigen.
Lamelbreedtes en -kleuren
Ieder raam vraagt om een unieke oplossing. De aluminium jaloezieën van Verano® zijn er voor iedere situatie en beschikbaar in verschillende lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. We bieden een uitgebreide collectie dessins en kleuren voor de lamellen, geheel volgens de trends van nu. Laat u daarom inspireren door alle mogelijkheden!
Liever geen ontsierende boor- en schroefgaten? Vraag naar het speciale Smartfit frame.
Bedieningsmogelijkheden
Alumium jaloezieën worden standaard uitgerust met een tuimelstang en/of koord voor het kantelen van de lamellen en een trekkoord inclusief koordkikker voor het op en neer bewegen van de jaloezie. Liever elektrische bediening? Elektrische bediening laat u jarenlang onbezorgd genieten van optimaal gebruikerscomfort en is een kindveilige oplossing.
Aanvullende opties
Het is mogelijk om de aluminium jaloezieën tussen het glas te plaatsen. U kunt tevens kiezen voor daglichtregeling waarmee u een gedeelte van de jaloezieën kunt openen. Aluminium jaloezieën kunnen naar wens geschikt gemaakt worden voor toepassing in de badkamer en u kunt meerdere lamelkleuren toepassen in één jaloezie.
Download en bekijk de brochure van aluminium jaloezieën
Dit product gekocht en zelf monteren?
Download hier de montagehandleiding.
Terug naar de inhoud