Honingraatplissé - Merk Binnenzonwering

Gratis opmetenmonteren

Ga naar de inhoud

Honingraatplissé

Honingraat plissé gordijnen zijn stijlvolle, gebruiksvriendelijke en energiebesparende gordijnen. De twee lagen stof waaruit een honingraat plissé gordijn bestaat vormen een gesloten honingraatstructuur. Deze vorm geeft de gordijnen een strak uiterlijk en zorgt er voor dat het gordijn bijzonder goed isoleert. ’s Winters houden honingraat plissé gordijnen de kou buiten, terwijl ze er ’s zomers zorgen dat er minder warmte uw huis binnenkomt. Daarnaast zorgt de unieke structuur van honingraat plissé gordijnen voor een betere akoestiek in huis en zijn honingraat plissé gordijnen uiterst gebruiksvriendelijk en veilig in het gebruik voor kinderen.

De veelzijdige honingraat plissé gordijnen zijn, net als onze rolgordijnen en plissé gordijnen, verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, structuren en kleuren.
Fabrieksgarantie
Verano® geeft maar liefst 2 jaar garantie op binnenzonwering mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage door Merk binnenzonwering, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrische gedeelte is eveneens geldig voor 2 jaar.
Merk binnenzonwering geeft 2 jaar garantie op het product en montage.
Benieuwd naar de kleuren en stoffen?
Download de brochure van de honinggraatplissé:
Dit product gekocht en zelf monteren?
Download hier de montagehandleiding.
Terug naar de inhoud