Jaloezieën - Merk Binnenzonwering

Gratis opmetenmonteren

Ga naar de inhoud

Jaloezieën

Reguleer lichtinval in uw woning en geniet van extra wooncomfort.
Van daglicht wordt u blij en actief. Het heeft een positieve uitwerking op onze gezondheid. Op een prettige manier wilt u het daglicht kunnen reguleren om een aangenaam woonklimaat in uw woning te creëren. Jaloezieën zijn geschikt om daglicht te filteren en passen in ieder interieur.

Sfeervol wonen
Je wilt uiteraard raamdecoratie die past in uw woonstijl, raamdecoratie is namelijk altijd zichtbaar. Horizontale jaloezieën zijn een praktische oplossing, onder andere door het privacy-effect. Daarnaast zijn jaloezieën zeer decoratief. Heeft u een industriële, landelijke of moderne woonstijl? Geen probleem! Er is altijd een kleur- en/of materiaalvariatie die past! Wiilt u geen ontsierende boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.
Fabrieksgarantie
Verano® geeft maar liefst 2 jaar garantie op binnenzonwering mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage door Merk binnenzonwering, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrische gedeelte is eveneens geldig voor 2 jaar.
Merk binnenzonwering geeft 2 jaar garantie op het product en montage.
Benieuwd naar de kleuren?
Download de brochure van de ladderbandkleuren:

Ladderbandbreedtes 25 & 38 mm
Lamelbreedtes 50 & 65/70 mm
Dit product gekocht en zelf monteren?
Download hier de montagehandleiding.
Terug naar de inhoud