Plisségordijnen - Merk Binnenzonwering

Gratis opmetenmonteren

Ga naar de inhoud

Plisségordijnen

Controle over licht en warmte in elke woonruimte op elk moment.
Ook u wilt licht en warmte in uw woning onder controle houden. Niemand houdt immers van een te warme of koude woning of hinderlijke lichtschitteringen. Elke woning is uniek, denk aan de hoeveelheid ramen. Maar ook raamvormen verschillen per woning. Gelukkig werken plisségordijnen altijd! De grote variatie in uitvoeringen maakt het ook mogelijk om het plissé op iedere positie toe te passen voor extra wooncomfort.
Plisségordijnen
Bijzonder mooi in al haar eenvoud. Dat is de kracht van de Verano® plissés. U kunt uitgebreid kiezen uit diverse stoffen: van uni tot dessin, een speciale honingraat collectie, transparant of verduisterend, onderhoudsvriendelijk en vlamvertragend. Laat u inspireren door de mogelijkheden.
Eindeloos variëren
Plisségordijnen hebben een compact ophangsysteem dat geschikt is voor ieder raamtype. Zelfs de moderne draai-kiepramen en koepels vormen geen probleem voor plisségordijnen. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo bepaalt u zelf waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u ook geheel laten zakken (top-down).
Wilt u geen boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.
UITVOER
Systeem                          : Aluminium extrusie in de kleuren: Technisch Zilver, wit en brons
Stof mogelijkheden      : Transparant. Semi transparant. Niet transparant. Verduisterend
Materiaal Stof                 : Polyester, Trevira CS. Toevoeging gemetaliseerd of Teflon coating. Zeer uitgebreide collectie.
Plissé breedte                : 20 mm / 25 mm
Opties                              : Zijgeleiding / Spandraad. Serre / Plafond uitvoering. Dakraamenuitvoering.
                                           Draaikiepraamuitvoering
Bedieningsmogelijkheden
BEDIENING HANDMATIG
Geruisloos en soepel. Standaard: trekkoord met koordrem
Optioneel: eindlooskettingsysteem, handgreep (alleen in combinatie met spandraad), draaiknop + stang.
BEDIENING ELEKTRISCH
Met de afstandsbediening bestuurt u één of meerdere plissés, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak. Goed voor jarenlang onbezorgd gebruikscomfort.
Fabrieksgarantie
Verano® geeft maar liefst 2 jaar garantie op binnenzonwering mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage door Merk binnenzonwering, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrische gedeelte is eveneens geldig voor 2 jaar.
Merk binnenzonwering geeft 2 jaar garantie op het product en montage.
Benieuwd naar de kleuren en stoffen?
Download de brochure van de plisségordijnen
Dit product gekocht en zelf monteren?
Download hier de montagehandleiding.
Terug naar de inhoud