Rolgordijnen - Merk Binnenzonwering

Gratis opmetenmonteren

Ga naar de inhoud

Rolgordijnen

Bescherming tegen een laaghangende zon en privacy op ieder moment van de dag.
Ook zo’n last van de laaghangende zon terwijl u net televisie kijkt? Of in huis achter het bureau aan het werken bent? Een laaghangende zon kan op sommige momenten behoorlijk storend zijn. Rolgordijnen bieden bescherming tegen een laaghangende zon in uw woning. Daarnaast bieden zij ook veel privacy.
Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn een praktische vorm van raamdecoratie én echte sfeermakers. Door de eindeloze variatiemogelijkheden in stoftypen en stofkleuren is er altijd een rolgordijn dat past in uw woning. De collectie rolgordijnen kenmerkt zich door een enorme verscheidenheid, een groot aantal uni-kleuren en de ruime keuze in stofsoorten. Rolgordijnen beschermen tegen een laaghangende zon, bieden privacy en komen het best tot hun recht met een stof in een effen kleur. Rolgordijnen zijn beschikbaar tot een maximale breedte van 2.800 millimeter.
Rolgordijnen XL
Rolgordijnen XL zijn uitermate geschikt voor grotere raampartijen. Ze zijn beschikbaar tot een maximale breedte van maar liefst 4.000 millimeter. De rolgordijnen XL combineren een praktische handmatige- of elektrische bediening met prachtige doekkleuren en ontwerpen.
Kleurencollecties
Verano® heeft een eigen collectie met prachtige uni-kleuren ontwikkeld van de beste kwaliteit. Van wit tot feloranje en van bosgroen tot modern grijs. Er bestaat de keuze voor een lichtdoorlatende of een verduisterende stof. De rolgordijnenstoffen bestaan allemaal uit 100% polyester. De systemen van zowel rolgordijnen als rolgordijnen XL zijn standaard beschikbaar in wit, technisch zilver of zwart.
Bedieningsmogelijkheden
Rolgordijnen en rolgordijnen XL worden standaard uitgerust met handmatige bediening middels een metalen ketting inclusief veiligheidshaak. Elektrische bediening is alleen mogelijk bij bepaalde types. Vraag naar de mogelijkheden. Indien u kiest voor elektrische bedienbare rolgordijnen, dan kunt u met een afstandsbediening één of meerdere rolgordijnen tegelijk of individueel bedienen. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van optimaal gebruikscomfort en een kindveilige oplossing.
Montage
U kunt het rolgordijn aan het plafond of tegen de wand monteren. Daarnaast kunt u kiezen voor montage ‘op de dag’ of ‘in de dag’. ‘In de dag’ houdt in dat het rolgordijn tussen het kozijn of de muur wordt bevestigd, zodat de stof even breed is als uw raam. Montage ‘op de dag’ betekent dat het rolgordijn met overlapping op het kozijn tegen het plafond of op de muur wordt geplaatst.
Aanvullende opties
U heeft de keuze uit verschillende typen onderlatten, met of zonder meerprijs. Daarnaast kunt u kiezen uit een zijgeleiding van staaldraad of zijgeleiding door middel van een alumium U-profiel. Het cassettesysteem is naar uw wens aan te passen: rond of vierkant. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.
Wilt u geen ontsierende boor- en schroefgaten? Het speciale Smartfit frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden met steuntjes.
Download hier de brochure van de rolgordijnen:
Fabrieksgarantie
Verano® geeft maar liefst 2 jaar garantie op binnenzonwering mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage door Merk binnenzonwering, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrische gedeelte is eveneens geldig voor 2 jaar.
Merk binnenzonwering geeft 2 jaar garantie op het product en montage.
Dit product gekocht en zelf monteren?
Download hier de montagehandleiding.
Terug naar de inhoud