Verticale lamellen - Merk Binnenzonwering

Gratis opmetenmonteren

Ga naar de inhoud

Verticale lamellen

Kleine of grote ramen? Lichtinval bepaalt u zelf
Brede ramen, hoge ramen, schuifpuien, openslaande deuren, erkers of een combinatie? Verticale lamellen zijn geschikt voor alle raamtypen. Verticale lamellen zijn functioneel, in één handomdraai bepaalt u de juiste mate van privacy en de lichtinval in uw woning. Deze trend is helemaal terug van weggeweest en kent vier verschillende typen en maar liefst 450 verschillende stoffen, kleuren en dessins.
Lamellen
Verano® biedt een uitgebreide collectie lamellen met vier verschillende typen: kunststof lamellen, aluminium lamellen, stoffen lamellen en vertical strings. Naast bij standaard ramen zijn lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen, zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. Verticale lamellen zijn zeer functioneel: u bepaalt de juiste mate van privacy en lichtval.
Een oplossing voor iedere ruimte
Aluminium, kunststof of stof? Kunststof lamellen zijn kleurvast, brandvertragend, waterbestendig en gemakkelijk te reinigen en zijn daardoor extra geschikt in badkamers en keukens. De unieke lijn kunststof lamellen zijn voorzien van een antibacteriële beschermlaag: de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%! Stof biedt tevens mogelijkheden voor texturen en transparanties en heeft een minder zwaar effect dan kunststof of aluminium. U kunt kiezen uit polyester, glasvezel, Trevira CS en Trevira CS Antibacterieel.
Lamelbreedtes en -kleuren
De verticale lamellen van Verano® zijn beschikbaar in verschillende lamelbreedtes: 52, 70, 89 en 127 mm. De collectie lamellen bestaat uit maar liefst 450 verschillende stoffen, kleuren en dessins. Uw verticale lamellen zijn helemaal naar uw eigen wens samen te stellen. De lamellenrail wordt standaard geleverd in wit, de lamelhaak is gepatenteerd, transparant en gemakkelijk te vervangen.
Bedieningsmogelijkheden
Lamellen worden standaard uitgerust met een kunststof kantelketting inclusief veiligheidshaak voor het kantelen van de lamellen en een trekkoord voor het bewegen van de lamellen. Verticale lamellen zijn ook uit te rusten met elektrische bediening. Vraag naar de mogelijkheden. Elektrische bediening laat u jarenlang onbezorgd genieten van optimaal gebruikerscomfort en een kindveilige oplossing.
BEDIENING IS ZOWEL LINKS ALS RECHTS MOGELIJK
Download hier de productbrochure van de lamellen
Rive en Rive Office collectie
Naast de standaard collectie lamellen biedt Verano® de Rive en de Rive Office collectie. Een unieke collectie verticale lamellen met horizontale perforatie. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.
Fabrieksgarantie
Verano® geeft maar liefst 2 jaar garantie op binnenzonwering mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage door Merk binnenzonwering, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrische gedeelte is eveneens geldig voor 2 jaar.
Merk binnenzonwering geeft 2 jaar garantie op het product en montage.
Dit product gekocht en zelf monteren?
Download hier de montagehandleiding.
Terug naar de inhoud