Vouwgordijnen - Merk Binnenzonwering

Gratis opmetenmonteren

Ga naar de inhoud

Vouwgordijnen

Een combinatie van praktisch en eigentijds op een moderne manier.
Op zoek naar gordijnen en een iets modernere oplossing? Vouwgordijnen zijn vergelijkbaar met gordijnen, net zo praktisch maar met een meer moderne uitstraling. Bepaal de sfeer in uw woonruimte door te kiezen voor natuurlijke linnen of rustig wit. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester.
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen zijn modern, maar daarnaast elegant en klassiek. Vouwgordijnen geven een interieur karakter en een natuurlijke uitstraling. Met de collectie vouwgordijnen van Verano® creëert u uw eigen sfeer. Volant of baleinen, of allebei? Vouwgordijnen zijn eindeloos uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een halve of een hele volant en baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderzijde van het vouwgordijn. De volant houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw geplaatst worden van elke strook stof. Vouwgordijnen met baleinen ogen nog strakker en moderner.
Variëteit in stoffen
Bepaal de sfeer van uw rolgordijnen met een unieke keuze voor de stof. Verano® biedt een eindeloos palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en tevens wasbaar op 30 graden. Verano® vouwgordijnen kunnen uitgevoerd worden in een hoogte van maximaal 2.600 millimeter en een maximale breedte van 4.000 millimeter. De minimale breedte bedraagt 300 millimeter.
Bedieningsmogelijkheden
De vouwgordijnen van Verano® kunnen uitgerust worden met handmatige of elektrische bediening. De handmatige bediening van uw vouwgordijn is geruisloos en soepel dankzij het eindelooskettingsysteem met veiligheidshaak. Kiest u voor elektrische bediening? Dan stuurt u uw vouwgordijnen aan met een flexibel elektrisch systeem (Somfy). Dit is goed voor jarenlang onbezorgd gebruikersgemak.
Download hier de productbrochure van de vouwgordijnen
Fabrieksgarantie
Verano® geeft maar liefst 2 jaar garantie op vouwgordijnen, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage door Merk binnenzonwering, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrische gedeelte is eveneens geldig voor 2 jaar.
Merk binnenzonwering geeft 2 jaar garantie op het product en montage.
Dit product gekocht en zelf monteren?
Download hier de montagehandleiding.
Terug naar de inhoud